Online Bijeenkomst 2 maart 2021

De perfecte ondernemer

 Veel ondernemers zijn perfectionisten. Er is natuurlijk niets mis met ambitieus zijn, de lat hoog leggen en streven naar het allerbeste. Perfectionisme wordt vaak gezien als een kwaliteit en als ondernemer wil je ook kwaliteit leveren. Je bént je bedrijf en dan wil je je van je beste kant laten zien. Het liefst perfect!

 Er zit echter ook een keerzijde aan perfectionisme. De kant waarin het dwangmatige ‘moeten’ de overhand krijgt; je gaat twijfelen of het wel goed genoeg is wat je levert. Je gaat piekeren en zaken uitstellen, je angst voelt om te falen. Deze belemmerende patronen kunnen je verlammen, ze veroorzaken stress, waarbij ook een burn-out op de loer ligt. En dat wil je toch te allen tijde voorkomen. Hoe dan? Daar gaat deze webinar over.

Met inzichten en tips waar je direct iets aan hebt

PROGRAMMA

Datum: 2 maart 2021
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur
 
19.15-19.30 Inloop
19.30-20.30 Workshop
20.30-21.00 netwerken
Patrick Bongartz Fotografie 2020_Nicole Meijer_lr_004
Voor vrouwelijke ondernemers die willen inspireren en leren. Gewoon omdat samen leuker is dan alleen.

VOOR JOU

GA SNEL NAAR

LID WORDEN

Super leuk dat je overweegt lid te worden. Dat is de manier om je business en jezelf te laten groeien!

Hoe werkt het?

Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je investering is 300,- per jaar en daarvoor kun je aanhaken bij al onze bijeenkomsten inclusief het eten. De kosten van dit lidmaatschap zijn volledig op te voeren als kosten in je business.

Bepaal je liever per keer of je mee-eet? Dat kan. Dan is je investering 175,- voor het lidmaatschap en betaal je per keer dat je aanhaakt met het eten 22,50. Let op je facturen voor het eten zijn dan beperkt op te voeren als kosten.

Ben jij klaar met altijd alleen te ondernemen en op zoek naar expertise, inspiratie, plezier en verbinding?

ERVARINGEN