Nieuwjaarsbijeenkomst Amersfoortse Netwerken

Verslag van de Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Maandag 15 januari organiseerden diverse ondernemersverenigingen – waaronder EVON – uit Amersfoort de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in theater Flint. We werden we ontvangen op het podium van het theater waar Evon ruim was vertegenwoordigd met naar schatting de helft van de leden. Het was gezellig en er werd genetwerkt, al bleven veel leden bij hun eigen netwerk in de buurt.  

 Halverwege de netwerkborrel heette een vertegenwoordiger van het theater ons welkom en werden we verrast met twee met passie gezongen liederen en muziek. Dat werd heel mooi gedaan. Om de Amersfoortse passie ook dit jaar weer mogelijk te maken, is financiële input welkom, zo bleek. Daar konden ondernemers zich voor aanmelden.

Hoewel de bijeenkomst zeer geslaagd was, miste ik een netwerkoverstijgende impuls. Om ook met andere ondernemers in contact te komen. Misschien een tip voor volgend jaar.

Om 19.00 was de borrel afgelopen en zetten de deelnemers van Evon de avond elders voort, en hebben zij naar ik hoorde gezellig samen gedineerd.

Verslag geschreven door Corrie Derks

===

Op 15 januari 2018 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst plaats van negen verschillende Amersfoorste netwerken die zich speciaal hiervoor jaarlijks verenigen.

Dit jaar zien we elkaar in Theater de Flint (Coninckstraat 60). De rollen worden omgedraaid. Zij trakteren ons op een gepassioneerde ouverture en wij werken ons door tal van amuses. Licht uit, spot aan. Zorg dat je er bij bent.

Kom zoveel mogelijk op de fiets, zodat je mee kunt doen met het drankje en hapje. Kom je toch met de auto, bedenk dan dat de parkeergarage snel vol zal zijn en parkeren is op eigen kosten.

Meer informatie vind je op www.nieuwjaar033.nl Gelieve je daar aan te melden en aanvinken dat je als lid van EVON inschrijft. Een week van te voren wordt je toegangskaart voor de Flint per mail aan je toegestuurd. Zonder toegangskaart heb je geen toegang tot het evenement!! Ingang: alleen via de parkeergarage.

Uitsluitend EVON leden kunnen zich op deze wijze registreren. Belangstellenden van EVON heten wij van harte welkom op een andere bijeenkomst.

Daarna kan op eigen kosten, gegeten worden in Eetkamer Van Zanten (5 minuten lopen vanaf de Flint) We hebben voor 20 mensen gereserveerd, dus meld je snel aan!
adres: Het Zand 1-B
            3811 GB  Amersfoort

Om je aan te melden voor deze bijeenkomst dien je lid te zijn van één van de deelnemende netwerken. Het is dus niet mogelijk je als belangstellenden of introducee aan te melden.