Klanten binden, klanten vinden

Dinsdagavond 15 mei is er een bedrijfsbezoek gepland bij Gracili, de afslankstudio en welzijnspraktijk van EVON-lid Marijke Eijgenraam.

Aan de hand van het thema "Klanten vinden, klanten binden", zal zij vanuit haar eigen ervaring vertellen hoe zij telkens weer nieuwe klanten weet te vinden, en voor korte of langere tijd weet te binden.

"In mijn studio heb ik een kleine groep klanten die al jarenlang komt; de (2)wekelijkse sessie aan de apparatuur vervangt voor hen de gang naar de sportschool en zorgt dat ze zich fit voelen. De meeste klanten komen echter voor een begeleidingstraject en dat eindigt een keer, waardoor er telkens nieuwe aanwas van klanten nodig is om rendabel te kunnen draaien. Zeven jaar geleden ben ik gestart als franchisenemer en werd ik begeleid in marketing. Aan deze begeleiding hing een fors prijskaartje en elke marketing uiting betaalde ik zelf wat maakt dat je kritisch wordt  Mijn stelling is dat goede marketing zichzelf (ruimschoots) terug moet verdienen. Op deze avond zal ik je een inkijkje geven hoe ik mijn marketing aanpak en ook aangeven wat voor mij niet heeft gewerkt. 

Na de presentatie is er voldoende ruimte om vragen te stellen en je eigen marketing dilemma naar voren te brengen. Je hebt zo de mogelijkheid te klankborden en de mening van anderen te horen. Neem gerust promotiemateriaal mee waarop je graag feedback zou willen ontvangen. Aansluitend geef ik een korte rondleiding door de studio waarbij ik vertel over de mogelijkheden.

Programma: 17.30 Inloop bij Lekkerr bij Amersfoort, uiterlijk 18.00 uur uiterlijk bestellen we de maaltijd

                     19.30 uur vertrek naar Gracili en inloop met een kopje koffie/thee
                     20.00 uur welkom door bestuur
                     20.05 presentatie Klanten vinden, klanten binden met aansluitend bespreken eigen marketing dilemma's en rondleiding door de studio
                     21.15 uur netwerken onder het genot van een hapje en een drankje 

We vezamelen en eten met elkaar bij Lekkerrr bij Amersfoort, Emiclaerhof 376 te Amersfoort. Inloop vanaf 17.30 uur. We bestellen uiterlijk om 18.00 uur. 

Plaats: Zielhorsterweg 83, 3813 ZX te Amersfoort. De studio is gevestigd recht tegenover NS station Schothorst. en heeft parkeergelegenheid voor de deur (parkeerschijf gebruiken) of voldoende gelegenheid in de parkeergarage (gratis).   

Belangstellenden betalen € 20,- voor het bijwonen van deze avond. In dit bedrag is het voorafgaand eten niet inbegrepen.