Jubileumfeest

EVON Jubileumfeest, 25 jaar!

 Wat een knalfeest! 

Vrijdag 22 juni om 15.00 uur was het verzamelen en op met zijn allen naar Veenendaal. Na een heerlijk glaasje prosecco zijn we de escaperoom ingedoken. Voor mij was dat de 1e keer. Wat een ontzettende leuke beleving. Door samen te werken kwamen we steeds dichter bij de oplossing. Uiteindelijk hebben we het niet gered in de aangegeven tijd. Maar geen pijn….het leukste was om samen aan een oplossing te werken.

Daarna zijn wij heerlijk gaan eten bij BITE in Veenendaal. Het eten was heerlijk en leuke gesprekken gevoerd met mijn tafelmaatjes. Voor mij was het een middag/avond waar ik veel mensen beter heb leren kennen, het was een groot succes.

Lieve groet Anne Titulaer, De Amersfoort-Ring

Jubileumfeest!

Vrijdag 22 juni a.s. vieren wij het 25 jarig bestaan van het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk.

Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing, maar houd je agenda vrij deze middag en avond. We verzamelen in Amersfoort en vertrekken om 15.00 uur gezamenlijk naar de locatie waar we ons 25 jarig bestaan gaan vieren te Veenendaal. Tijdens de Algemene ledenvergadering hebben we verteld dat we naar een escaperookm gaan en voor diegene die dit minder vinden, hebben we een alternatief in de vorm van een GPS tour door Veenendaal. Daarna gaan we lekker samen eten en proosten op ons mooie netwerk! 

We vieren het jubileumfeest uitsluitend met onze huidige leden.

Meld je tijdig aan; uiterlijk 8 juni moeten wij het exacte aantal deelnemes aan de feestlocatie doorgeven!

Het programma:

16:30 ontvangst bij The Circle, Tuinstraat 14, 3901RB Veenendaal en vormen van teams 

± 18:30 aanvang BITE,  Brouwersgracht 168 3901 TM Veenendaal.