Reünie bijeenkomst EVON

Gezamelijke avond voor (oud) leden EVON. Aangezien we in het jubileumjaar zitten: 25 jaar om precies te zijn, is er ook een moment van terugkijken en denken aan onze oud-leden van EVON. Hoe gaat het met ze? Hebben ze steun gehad aan EVON? Zijn er samenwerkingsverbanden uit EVON ontstaan? Kortom "wat heeft EVON jou gebracht?". Zowel bestaande als oud leden zijn daar benieuwd naar, dus heb je ons iets te vertellen of wil je ons iets laten zien? Meld je dan aan voor deze avond op de site en deel je verhaal met Ineke van Ommen Kloeke-Vos. Een unieke kans om je verhaal te vertellen aan startende en doorgewinterde onderneemsters; Waar moet je op letten, wat waren jouw valkuilen en hoe kwam je aan je successen en heeft EVON je hierbij geholpen? Wil je er gewoon bij zijn, om bestaande en oudleden te ontmoeten dan kun je aanmelden via onze website

Deze bijeenkomst zal plaats vinden bij Smarter Talents (1ste etage), Printerweg 10 (achter de KVK) te Amersfoort

Programma: 18.00 START gezamelijke maaltijd, voor (hernieuwde) ontmoeting met elkaar.(begaande vloer)  19.10 -19.20 klaarzetten van producten of presentaties, 19.20 -19.45 inloop koffie en thee ,

19.45 - 21.30 kernprogramma met in de hoofdrol vier oud-leden met elk een bijzonder EVON-verhaal. Centraal staat: hoe ervaren de voormalige en de huidige leden de betekenis en waarde van Evon? En hoe kunnen we deze betekenis en waarde nog verder vergroten?

Het kernprogramma start met een korte voorstelronde, waarin iedereen 45 seconden krijgt om te vertellen:je naam en je bedrijf/activiteiten. Voor huidige leden: wat betekent EVON voor mij, waarom ben ik lid? Wat is het belangrijkste dat ik bij EVON heb ervaren? Wat heb ik te bieden waar anderen gebruik van kunnen en mogen maken? Dus bereid voor wat je zelf in deze ronde wilt vertellen.

21.30 – 22.00 borrel na.

Afmelden uiterlijk 2 dagen voor de datum via de website of via Ellis , secretaris 06-17240053 of Ineke 06-53120444.

Belangstellenden en oudleden betalen € 20,- voor het bijwonen van deze avond . Wil je als belangstellende of introducee ook mee-eten dan betaal je daarnaast € 20,- voor het eten, inclusief 1 drankje.