lunch bijeenkomst: Hoe het doorzettingsvermogen van vrouwen de wereld verandert.

De kracht en het doorzettingsvermogen van vrouwen kunnen de wereld veranderen.

Twee Evonleden , te weten Pauline Versteegh (Stichting Het Kan Wel!) en Jeannette Koenen (Move On) weten na zich te hebben ingezet voor vluchtelingen in Togo en in Europa als geen ander dat vrouwen en vooral moeders de kracht en wilskracht hebben om hun hopeloze situatie te veranderen. Deze twee ondernemende vrouwen hebben al hun kracht en creatieve vermogen ingezet om deze wereld een beetje rechtvaardiger en leefbaarder te maken.

Kom woensdag 27 Maart om 12.00 naar de Printerweg 10 om hun verhalen en voorbeelden zelf te horen. Het wordt geen lezing maar een interactieve ontmoeting , waar een ieder haar of zijn vragen kan stellen HOE het allemaal WEL kan!

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden bij Smarter Talents , Printerweg 10 te Amersfoort 

Programma:12:00 uur START gezamenlijke maaltijd
                    13:00 uur Welkom door bestuur
                    13:05 uur interactieve ontmoeting met Pauline Versteegh en Jeanette Koenen  
                    Aansluitend netwerkgelegenheid 

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd. Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan zo snel mogelijk door. Mocht je afmelding via deze website niet lukken, laat het dan weten aan Ellis, secretaris, op 06-17240053. Voor afmeldingen korter dan 48 uur van te voren, is een no- show fee van toepassing.  

Belangstellenden betalen € 25,- voor het bijwonen van deze middag. Besluit je binnen 2 weken na de bijeenkomst lid te worden, dan worden deze kosten verrekend met het lidmaatschapsgeld.  Wil je voorafgaand aan de bijeenkomst mee eten, dan betaal je daarvoor € 15,00 inclusief 1 drankje. Voor EVON leden met een plus-lidmaatschap zijn de kosten van het voorafgaand eten inclusief 1 drankje inbegrepen.

Naar deze bijeenkomst komen: