Lunch bijeenkomst: Veerkracht..!

 Ieder mens beschikt over veerkracht, ook jij. En is overigens een belangrijke kwaliteit die hoort bij je ondernemerschap. 

Twee ondernemende Evonleden,  Pauline Versteegh - Stichting Het Kan Wel! -  en Jeannette Koenen - Move On -,  hebben al hun kracht en creatieve vermogen ingezet voor vluchtelingen in Togo en in Europa om onze wereld een beetje rechtvaardiger en leefbaarder te maken. Zij weten als geen ander dat vrouwen en vooral moeders in staat zijn om met wilskracht hun hopeloze situatie te veranderen. Samengevat in het woord veerkracht..! 

Tijdens de lunch bijeenkomst delen zij verhalen en voorbeelden die tot nadenken stemmen. Het wordt geen lezing maar een interactieve ontmoeting, waar iedereen zijn ervaringen kan delen en vragen kan stellen over HOE het allemaal WEL kan!

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 27 maart bij Smarter Talents, Printerweg 10 te Amersfoort 

Programma:12:00 uur START gezamenlijke maaltijd
                    13:00 uur Welkom door bestuur
                    13:05 uur interactieve ontmoeting met Pauline Versteegh en Jeanette Koenen  
                    Aansluitend netwerkgelegenheid 

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd. Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan zo snel mogelijk door. Mocht je afmelding via deze website niet lukken, laat het dan weten aan Ellis, secretaris, op 06-17240053. Voor afmeldingen korter dan 48 uur van te voren, is een no- show fee van toepassing.  

Belangstellenden betalen € 25,- voor het bijwonen van deze middag. Besluit je binnen 2 weken na de bijeenkomst lid te worden, dan worden deze kosten verrekend met het lidmaatschapsgeld.  Wil je voorafgaand aan de bijeenkomst mee eten, dan betaal je daarvoor € 15,00 inclusief 1 drankje. Voor EVON leden met een plus-lidmaatschap zijn de kosten van het voorafgaand eten inclusief 1 drankje inbegrepen.

Naar deze bijeenkomst komen: