Buiten bijeenkomst INSIDE-OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken!

x

Verslag van de bijeenkomst INSIDE OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken, door Sangeeta Taluja

Na het heerlijke diner bij De Korte Duinen in Soest was het tijd voor een bijzonder avontuur in de natuur want Mariska Hilhorstvan Atelier Kiemkracht had een verrassing in petto. In alle weersomstandigheden zou deze bijeenkomst doorgaan, tenzij het zodanig stormt dat het niet veilig was.

In een vertraagd tempo nam ze ons mee om onze vrouwenkracht te ontdekken. Zonder zorgen en onaangename gedachten maakten wij een stille boswandeling in de Soester Duinen. Met de focus op “Ik ben een krachtige vrouw” liepen we in alle rust het bos in. We zochten een stok uit en gingen verder richting de duinen. Aangekomen op de zandheuvel zetten wij onze stokken in het zand als een symbool voor onze vrouwenkracht. 

Met het symbolische kracht-stokje voor ons maakten we een netwerkkring. Om de beurt stond één van ons in het midden van de cirkel en vertelde over haar bijzondere vrouwelijke kracht. Alle EVON-leden hadden specifieke aandacht voor diegene die centraal stond waardoor ze kon genieten van haar ‘moment of fame’. Ons vrouwennetwerk kreeg meer ondersteuning met een lint in EVON kleur. Deze lint zorgde voor een mooi kunstwerk van verbondenheid bij alle EVON-leden.

Aansluitend hebben we nog een drankje gedronken in de Korte Duinen. 

     ​