Buiten bijeenkomst INSIDE-OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken!

Buiten bijeenkomst INSIDE-OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen de natuur in om te ontdekken wat onze specifieke vrouwenkracht is. Door de focus op jezelf te richten ervaar je je eigen kracht, van daaruit ga je de verbinding aan met de ander. Evonlid Mariska Hilhorst van ATELIER KIEMKRACHT zal je spelenderwijs begeleiden bij dit creatieve proces. We gaan aan de slag in het bos en de duinen. Laat je verrassen!                              

We verzamelen maandag 20 mei bij Restaurant De Korte Duinen, Birkstraat 108 in Soest, waar vandaan we na de maaltijd zullen vertrekken om de prachtige Soesterduinen in te gaan.

Programma:   17.30 Inloop

                       18.00 START gezamenlijke maaltijd

                       19.00 - 20.30 uur Het bos in!

                        Aansluitend netwerkgelegenheid bij De Korte Duinen.

Praktisch:

Zorg voor goede schoenen of laarzen en kleding die past bij het weer van deze dag. Deze bijeenkomst gaat in alle weersomstandigheden door, tenzij het zodanig stormt dat het niet veilig is.

NB. We lopen naar een plek in de duinen waar we gaan ‘ontdekken’. Dat is ongeveer 15 min. heen en 15 min. terug wandelen.

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd! Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, is een no show fee van toepassing.  Mocht afmelden via de website niet lukken, geef dit dan door aan Marijke Eijgenraam via 06-49887017.  

Belangstellenden betalen € 25,- voor het bijwonen van deze avond. Wordt je nog in mei lid van EVON, dan worden de kosten verrekend met het lidmaatschap. Wil je ook mee-eten dan betaal je € 22,50,- voor de maaltijd (incl. 1 drankje). Voor plus leden is de maaltijd inbegrepen.  

Naar deze bijeenkomst komen: