Buiten bijeenkomst INSIDE-OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken!

Verslag van de bijeenkomst INSIDE OUT , door Sangeeta Taluja

Na het heerlijke diner bij De Korte Duinen in Soest was het tijd voor een bijzonder avontuur in de natuur want Mariska Hilhorstvan Atelier Kiemkracht had een verrassing in petto.

In een vertraagd tempo nam ze ons mee om onze vrouwenkracht te ontdekken. Zonder zorgen en onaangename gedachten maakten wij een stille boswandeling in de Soester Duinen. Met de focus op “Ik ben een krachtige vrouw” liepen we in alle rust het bos in. We zochten een stok uit en gingen verder richting de duinen. Aangekomen op de zandheuvel zetten wij onze stokken in het zand als een symbool voor onze vrouwenkracht. 

Met het symbolische kracht-stokje voor ons maakten we een netwerkkring. Om de beurt stond één van ons in het midden van de cirkel en vertelde over haar bijzondere vrouwelijke kracht. Alle EVON-leden hadden specifieke aandacht voor diegene die centraal stond waardoor ze kon genieten van haar ‘moment of fame’. Ons vrouwennetwerk kreeg meer ondersteuning met een lint in EVON kleur. Deze lint zorgde voor een mooi kunstwerk van verbondenheid bij alle EVON-leden.

     ​     

Buiten bijeenkomst INSIDE-OUT: Vrouwenkracht, je eigen natuur ontdekken.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen de natuur in om te ontdekken wat onze specifieke vrouwenkracht is. Door de focus op jezelf te richten ervaar je je eigen kracht, van daaruit ga je de verbinding aan met de ander. Evonlid Mariska Hilhorst van ATELIER KIEMKRACHT zal je spelenderwijs begeleiden bij dit creatieve proces. We gaan aan de slag in het bos en de duinen. Laat je verrassen!                              

We verzamelen maandag 20 mei bij Restaurant De Korte Duinen, Birkstraat 108 in Soest, waar vandaan we na de maaltijd zullen vertrekken om de prachtige Soesterduinen in te gaan.

Programma:   17.30 Inloop

                       18.00 START gezamenlijke maaltijd

                       19.00 - 20.30 uur Het bos in!

                        Aansluitend netwerkgelegenheid bij De Korte Duinen.

Praktisch:

Zorg voor goede schoenen of laarzen en kleding die past bij het weer van deze dag. Deze bijeenkomst gaat in alle weersomstandigheden door, tenzij het zodanig stormt dat het niet veilig is.

NB. We lopen naar een plek in de duinen waar we gaan ‘ontdekken’. Dat is ongeveer 15 min. heen en 15 min. terug wandelen.

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd! Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, is een no show fee van toepassing.  Mocht afmelden via de website niet lukken, geef dit dan door aan Marijke Eijgenraam via 06-49887017.  

Belangstellenden betalen € 25,- voor het bijwonen van deze avond. Wordt je nog in mei lid van EVON, dan worden de kosten verrekend met het lidmaatschap. Wil je ook mee-eten dan betaal je € 22,50,- voor de maaltijd (incl. 1 drankje). Voor plus leden is de maaltijd inbegrepen.