Aziatische kookbeleving

Tijdens een van de smakelijke gezamenlijke maaltijden van EVON kwam het gesprek op… eten! Hoe herkenbaar is dat.

Zo ontdekten Deniece Caffee -  DC-reiniging - en Noor Verheul - Brucka - hun liefde voor het Aziatische eten. En dat dit meer is dan een sateetje of nasi, weten we van Sangeeta Taluja - Stijlcopywriting - die de avond voorziet van lekkere recepten. Aziatisch eten is kleurrijk, gevarieerd, voedzaam, zinnenprikkelend; ook vegetarisch.

Al snel is het idee ontstaan om voor de zomerbijeenkomst gezamenlijk met EVON leden en belangstellenden een maaltijd te koken. We gaan een aantal smakelijke gerechten klaar maken en uiteraard ook eten! Je krijgt de recepten mee naar huis zodat je als drukke onderneemster alsnog een snelle, lekkere en Aziatische maaltijd op tafel kunt zetten.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 27 juni bij Kookbeleving, Zuidsingel 7, 3811 HA  te Amersfoort 

Programma: 17.30 Inloop

                     18.00 START gezamenlijk koken en eten

Praktisch: Als je graag kookt met een schort om, neem die dan mee.

Belangstellenden betalen € 25,- voor het bijwonen van deze avond + €15,00 voor de maaltijd incl. 2 drankjes. Besluit je binnen 2 weken na de bijeenkomst lid te worden, dan worden de kosten van € 25,- voor de avond met het lidmaatschapsgeld verrekend. Voor EVON leden met een plus-abonnement zijn er geen kosten aan verbonden. Van de overige leden vragen we een bijdrage van € 15,00 voor deze zomerbijeenkomst.

I.v.m. de boodschappen en de voorbereiding is het van belang dat jij je voor 20 juni aanmeld!! Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, is een no show fee van toepassing.  Mocht afmelden via de website niet lukken, geef dit dan door aan Noor Verheul: 06-21957439 of Deniece Caffee: 06-46740055. 

Naar deze bijeenkomst komen: