De handen uit de mouwen!

Bij onze bijeenkomst in september gaan we aan de slag bij de Voedselbank Amersfoort. Uiteraard starten we de avond met gezamenlijk eten.

Vanaf 19.30 uur zijn we te gast bij de Voedselbank waar Cieka Galenkamp ons informeert over het reilen en zeilen van de Voedselbank in Amersfoort. Cieka heeft de dagelijkse leiding over de circa 130 vrijwilligers en gaat ons informeren hoe de Voedselbank er in slaagt wekelijks rond de 400 pakketten te kunnen verstrekken aan hen die onvoldoende inkomsten hebben. 

Adres Voedselbank: Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort

 Programma:   17.30 uur Inloop in Het Lokaal  Oliemolenhof 90, Amersfoort

                       17.45 uur: START maaltijd en na afloop naar de Voedselbank (ca. 10 min rijden)

                       19.30 uur:  Welkom door bestuur

                       19:35 uur: Cieka Galenkamp informeert ons over het reilen en zeilen van de Voedselbank

                       20.00 uu: Aan de slag, handen uit de mouwen. We gaan na een korte instructie meehelpen met het vullen van de pakketten  
                                       Tijdens het vullen van de pakketten is er voldoende netwerk gelegenheid

 

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd! Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 6 september a.s. Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, is een no show fee van toepassing indien je mee zou eten.  Mocht afmelden via de website niet lukken, geef dit dan door aan Marijke Eijgenraam via 06-49887017.  

Belangstellenden zijn eveneens van harte welkom deze avond. De normale kosten die je betaalt voor het bijwonen van een EVON bijeenkomst als niet lid bedragen € 25,- . Voor deze avond worden er geen kosten gerekend maar verzoeken wij je een gift te schenken voor de Voedselbank. Op de avond zelf zullen wij dit overhandigen aan Cieka. Wil je ook mee-eten dan betaal je € 22,50,- voor de maaltijd (incl. 1 drankje). Voor plus leden is de maaltijd inbegrepen.