Netwerken met 3 vrouwen netwerken: 100 jaar vrouwenkiesrecht, dat gaan we vieren!

Een bijzondere en unieke netwerkavond; georganiseerd door de drie netwerken: Amersfoorts Vrouwen Netwerk,  Entre-Femmes 't Gooi en EVON. 

Dit jaar is het eeuwfeest van het Vrouwenkiesrecht en dat willen we groots vieren! Daarom slaan drie regionale vrouwennetwerken de handen ineen voor een fantastische bijeenkomst! 

Het betreft een geheel verzorgde avond inclusief netwerkdiner, feestelijke drankjes, een steengoeie gastvrouw (Esther Lans, griffier gemeente Amersfoort) en een gerenommeerde spreker: Barbara van Beukering. Deze mediavrouw heeft als televisiepresentator, hoofdredacteur van o.a. Parool en Volkskrantmagazine diverse krachtige vrouwen geinterviewd, zoals Gerdi Verbeet, Neelie Kroes, Hedy d'Ancona, Olga Zuiderhoek, Ans Markus en Nelleke Noordervliet. Tevens is zij schrijfster van de bestseller ‘Kruip nooit achter een geranium’. 

Het wordt een leuke en inspirerende bijeenkomst voor ons allen en er is volop gelegenheid om te netwerken.

De avond vindt plaats in het prachtig in het groen gelegen conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn.

Om voldoende gelegenheid te hebben tot ontmoeting van de leden van de andere netwerken is het diner onderdeel van deze avond. De leden van de drie netwerken krijgen voorrang bij aanmelding. Mochten er nog plaatsen overblijven dan zijn belangstellenden eveneens van harte welkom. Nadere informatie over kosten en mogelijkheid tot aanmelding volgt. Met je aanmelding via de EVON website kan je al aangeven in principe aanwezig te willen zijn.  

Naar deze bijeenkomst komen: