Netwerken met 3 vrouwen netwerken: 100 jaar vrouwenkiesrecht, dat gaan we vieren!

Een bijzondere en unieke netwerkavond; georganiseerd door de drie netwerken: Amersfoorts Vrouwen Netwerk,  Entre-Femmes 't Gooi en EVON. 

Dit jaar is het eeuwfeest van het Vrouwenkiesrecht en dat willen we groots vieren! Daarom slaan drie regionale vrouwennetwerken de handen ineen voor een fantastische bijeenkomst! 

Het betreft een geheel verzorgde avond inclusief netwerkdiner, feestelijke drankjes, een steengoeie gastvrouw (Esther Lans, griffier gemeente Amersfoort) en een gerenommeerde spreker: Barbara van Beukering. Deze mediavrouw heeft als televisiepresentator, hoofdredacteur van o.a. Parool en Volkskrantmagazine diverse krachtige vrouwen geinterviewd, zoals Gerdi Verbeet, Neelie Kroes, Hedy d'Ancona, Olga Zuiderhoek, Ans Markus en Nelleke Noordervliet. Tevens is zij schrijfster van de bestseller ‘Kruip nooit achter een geranium’. 

Het wordt een leuke en inspirerende bijeenkomst voor ons allen en er is volop gelegenheid om te netwerken. Het diner vormt daarom onderdeel van deze avond.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur: Ontvangst en drankje

18.30 uur: Start van het dinerbuffet

19.30 uur: Koffie en thee

20.00 uur: Avondprogramma met Barbara van Beukering onder leiding van dagvoorzitter Esther Lans, griffier van Amersfoort 

ca. 21.30 Afronding en inleveren van de badges. Wie verder wil borrelen en netwerken kan dat op eigen rekening doen tot 23 uur.

Locatie: Het prachtig in het groen gelegen conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn.

Aanmelding: De leden van de drie netwerken krijgen voorrang. Leden die zich voor 10 september inschrijven zijn verzekerd van een plaats. Daarna start de inschrijving van introducees (Natuurlijk is het prima als de introducees wel worden aangemeld voor 1 september, zij komen op een wachtlijst). De inschrijving sluit op 1 Oktober.

Kosten: De kosten incl. twee drankjes, maaltijd en meeting zijn voor EVON leden € 32,50. Leden met een Plus-abonnemente betalen € 20,00. Introducees betalen € 45,00

Meld je snel aan via de EVON website . Want... Vol is vol. 

Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden en we hopen jullie allemaal te zien.

Naar deze bijeenkomst komen: