Bedrijfsbezoek oud Evonlid Carin Wormsbecher, middagbijeenkomst plus voor ieder Evonlid een persoonlijk uniek cadeau

We hebben deze keer een bedrijfsbezoek bij oud EVON lid Carin Wormsbecher. Carin is een ondernemer in hart en nieren met een zwakke plek voor langdurige relaties.   

Zij leidt een drukkerij in Harderwijk en helpt bedrijven met hun drukwerk en documenten. Samen met haar medewerkers analyseren en bedenken ze  met de klanten specifieke verbeteringen voor beheer, productie en distributie van drukwerk. Zo helpen zij organisaties om succesvoller te zijn.
Dit jaar vieren zij het 175-jarig bestaan en zijn ze klaar voor de toekomst!

Het adres is Nobelstraat 16 - 3846 CG Harderwijk 

 

Let op ter vermijding van files begint deze bijeenkomst om 15.00 uur!

Het programma is als volgt: 

15.00 tot 15.30 uur inloop met een  kopje koffie/kopje thee

15.30 tot 16.30 uur boeiend verhaal van Carin over haar bedrijf met name over de grote keuzes die zij heeft moeten maken om te overleven

16.30 tot 18.00 uur rondleiding door het bedrijf

18.00 tot 19.00 gezamenlijke maaltijd dmv lopend buffet met kleine hapjes en spannende cocktails

19.00 uur iedereen na de file weer naar huis

Tijdig aan- en afmelden wordt bijzonder gewaardeerd! Mocht je ondanks je aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, is een no show fee van toepassing indien je mee zou eten.  Mocht afmelden via de website niet lukken, geef dit dan door aan Ineke Vos via 06-53120444.  

Belangstellenden zijn eveneens van harte welkom deze middag. De kosten die je betaalt voor het bijwonen van een EVON bijeenkomst als niet lid bedragen € 25,- . Mocht je dezelfde maand nog besluiten lid te worden van EVON, dan worden de betaalde kosten verrekend met de lidmaatschapsbijdrage. De kosten voor het mee-eten worden nog bekend gemaakt. Het is mogelijk de bijeenkomst bij te wonen zonder de afsluitende maaltijd.   

Naar deze bijeenkomst komen: