Zakelijk meer rendement uit Linkedin

Zakelijk meer rendement uit Linkedin. 

In deze interactieve workshop gaat Judith de Pagter  met ons aan de slag om zakelijk meer rendenment uit Linkedin te kunnen halen. Judith is een autoriteit op het gebied van Linkedin, zij geeft al sinds 2010 trainingen hierin. De volgende onderwerpen zullen deze avond de revue passeren: 

Korte introductie LinkedIn en social media

Persoonlijk profiel deelnemers – paar tips & tricks ter verbetering
Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?

Bedrijfspagina: Wat is een bedrijfspagina? Wat zijn de verschillen met een persoonlijke pagina? Wat kun je met een bedrijfspagina?

Groepen: Hoe kun je meer rendement uit Groepen halen?

4 communicatiekanalen op LinkedIn: Wat doen ze en hoe kun je deze beter inzetten met meer rendement?

Je netwerk online uitbreiden: Waar zit mijn doelgroep? Hoe vind ik die op LinkedIn? 

Strategische zoekopdrachten vastzetten
Gebruik maken van filters en booleaanse logica

Voordeel van een Premium LinkedIn account t.o.v. een gratis account
Strategieën om aan meer nieuwe klanten te komen

Deelnemers ontvangen het E-book van Judith ‘Mensen online met elkaar verbinden’, dat als naslagwerk gebruikt kan worden. .

Meer over Judith kun je vinden via deze link:https://www.desocialmediatraining.nl/de-trainers/linkedin/judith-de-pagter/ , en op haar website http://judithdepagter.nl. 

Voor deze bijeenkomst is het gewenst je laptop mee te nemen zodat je ook direct met je profiel op Linkedin aan de slag kan. Iedere aanwezige wordt verondersteld reeds een profiel op Linkedin te hebben. Het aanmaken van een profiel wordt niet besproken. 

De locatie wordt nog nader doorgegeven, en hangt mede af van het aantal aanmeldingen. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor niet leden. De kosten voor deelname worden later gecommuniceerd. Voorafgaand aan de bijeenkomst zullen we weer met elkaar eten. 

Naar deze bijeenkomst komen: