Master de marketing van jouw merk!

  

   

Wat een heerlijke avond heb ik gehad met de workshop van She Factory!

Om te beginnen was de opkomst super. Fijn om jullie te weer te ontmoeten. Ook ben ik blij met de aanwezigheid van belangstellenden en natuurlijk een warm welkom aan ons nieuwe lid Sonja! Ik heb genoten van het heerlijke eten en vooral van het toetje (blijf een echte zoetekauw:))

De workshop van Marianne was voor mij inspirerend. Ze zette ons aan de hand van prikkelende vragen aan het werk om eens goed na te denken over zaken als:

  • Branding gaat van binnen naar buiten. Dit gaat dus echt over jou!
  • Wat wil ik oproepen met mijn merk
  • Waar zit mijn kracht, vraag dit eens aan anderen in je directe omgeving 
  • Wat is je doelgroep en durf deze heel specifiek te maken
  • Welk probleem los jij op
  • Wat heb jij te bieden

Verder nam ze ons mee in kleurenpsychologie. Wat doet welke kleur en liet ze ons zien wat het effect op je website is van kleur, vorm en tekst.

Mooi hoe Marianne de sales funnel/ trechter met ons doornam. Daar kreeg ik allemaal ideeën over hoe ik dat in zou kunnen vullen. Dit was voor mij echt een eye-opener met termen als content strategie en weggevers. Zowel inspiratie als een licht paniek gevoel over hoe ga ik dat allemaal doen!

Als laatste nog goede informatie over de verschillende social media kanalen. Wanneer zet je welk kanaal in en zelfs wanneer zijn de piektijden en wat betekent dat voor het plaatsen van je content.

Aan de positieve reacties en het aantal vragen die Marianne na afloop nog kreeg leid ik af dat het een geslaagde avond was voor velen. 

Wij hebben samen met Marianne van She Factory ook een deepdive gedaan op het hele social media stuk van Evon. De uitkomsten daarvan komen zeker aan bod in de ALV van 30 maart. Hoop jullie daar dan ook te zien!

 

In deze interactieve training leer je hoe je je bedrijf en merk sterk online neerzet door middel van social media en je website. Marianne van SHE Factory heeft hart voor vrouwelijke ondernemers met passie. Haar ambitie is vrouwen het lef geven hun bedrijf authentiek en succesvol in de markt te zetten. Zij zal ons hierin meenemen tijdens deze interactieve training.Je gaat naar huis met duidelijke input hoe jij je eigen bedrijf en merk sterk online kunt neer zetten door middel van social media en je website. Ook heb je scherp wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en hoe je dit online het beste kan laten zien. Je krijgt een SHE Factory notitieblok mee waar je tijdens de training notities in kan maken en de vragen die je krijgt in kan uitwerken
Deze training zal plaatsvinden bij Smarter Talents, Printerweg 10 te Amersfoort.