Postadres

Brinkhorst 24
3833 GB, Leusden
Telefoon
033 888 4089
Mobiel
06 81338802

Bezoekadres

Brinkhorst 24
3833 GB, Leusden

Meer over Alma Corazon

Ik ben Helma Eijck, 54 jaar, gescheiden moeder van 2 zoons van 19 en 21 jaar. Ik heb een bedrijf genaamd Alma Corazon, wat hart en ziel betekent. Ik werk met hart en ziel en breng volwassenen en kinderen bij hun hart en ziel met behulp van op maat gemaakte trajecten. Ze krijgen de regie over hun leven krijgen en zetten stappen in harmonie met zichzelf en hun omgeving. Ik werk holistisch, wat betekent dat zowel lichaam als geest worden meegenomen in de behandeling en de begeleiding. Deze aanpak werk snel en beklijft.

Mensen kunnen met de meest uiteenlopende vragen en klachten bij me terecht variërend van spit en buikklachten tot burn-out, trauma’s en existentiële vragen. Je kunt ook bij me terecht met vragen over bijvoorbeeld slaap of gedragsproblemen bij je kind, zwangerschap en kinderwens, hoe leer ik mediteren, welke baan moet ik kiezen of hoe reinig ik mijn huis energetisch? Mijn specialisaties zijn hoog sensitiviteit, balans tussen voelen en denken en Voice Dialogue.

Ook zwangere vrouwen kunnen bij mij terecht, voor een ontspanningsmassage of voor verlichting van klachten. Ik heb een speciaal bodycushion, ontwikkeld door Tom Owen. Dit kussen geeft ondersteuning op de juiste plaatsen, terwijl je toch ontspannen op je buik kunt liggen en er voldoende ruimte is voor je buik en kind. Ook voor mensen met bijvoorbeeld rugklachten of fybromyalgie is dit kussen een uitkomst. 

Aanbieding detox massagekuur van € 340,- voor € 240,- voor 4 massages, waarbij de organen worden aangezet tot afvoer van afvalstoffen. Een lichamelijke en geestelijke schoonmaak en energieboost. Info en aanmelden

Aanbieding edelsteenbehandeling tot 15 januari van € 45,- voor € 30,- Je krijgt een legging van edlelstenen die op dit moment bij je passen. Werkt helend en ontspannend en is ook heel geschikt voor hoogsensitieve kinderen en als cadeau.