Postadres

Mooierstraat 10
3811EB, Amersfoort
Telefoon
033 737 0144

Bezoekadres

Mooierstraat 10
3811EB, Amersfoort

Meer over Helemaal edelsmid

Het goudsmeden is door de jaren heen voor mij een echte passie geworden. De bijzondere materialen, stenen, technieken en gereedschappen zijn een feest om elke dag mee te mogen creëren. 

Na mijn opleiding aan de vakschool voor goud en zilversmeden in Schoonhoven ben ik gaan werken in dienst bij een goudsmederij. Hier is mijn liefde voor roest vrij staal en diamanten ontstaan. Ik hou van strakke ontwerpen waar een steen of vorm centraal staat en wordt geaccentueerd.  

In 2016 kon ik starten met mijn eigen winkel op het Mooierplein. Hier heb ik zowel mijn werkplaats als een showroom. Iedereen die de winkel bezoekt kan een kijkje nemen in de werkplaats en zien hoe het oude ambacht nu beoefend wordt.

In deze werkplaats maak ik een collectie sieraden die geheel uit mijn eigen fantasie en creativiteit ontstaat. En ga ik graag de uitdaging aan om voor elke klant een mooi persoonlijk sieraad te ontwerpen en maken. Oude sieraden krijgen een nieuw leven, en oude stenen glanzen weer hun nieuwe zetting. 

Ben je enthousiast geworden van mijn verhaal, heb je vragen, ideeën of helemaal geen idee? Kom gewoon langs om vrijblijvend mijn collectie te bekijken en te bespreken wat er allemaal mogelijk is!