Erica van der Leeuw-Verkerk

http://www.vanderleeuw-mediation.nl
ericavanderleeuw@gmail.com

Van der Leeuw Mediation en Interimmanagement

Postadres

Gezichtslaan 3
3971BJ, Driebergen
Telefoon
06 40822889

Meer over Van der Leeuw Mediation en Interimmanagement

Resultaat en plezierige samenwerking, dat is waar ik voor sta. Ik breng mensen en organisaties in beweging. Als interimmer help ik mensen en organisaties van A naar B te komen en doe dan wat nodig is. Soms is dat structuur brengen of resultaatgerichtheid; dan weer gaat het om samenwerking bevorderen binnen een team of juist externe samenwerking op gang brengen door netwerken.
Ik vind het leuk om steeds nieuwe organisaties en mensen te leren kennen, daar heb ik echt plezier in. Door mijn ervaring als mediator ben ik gewend in gevoelige situaties vooruitgang te brengen.

Ik ben ruim 10 jaar mediator.  Als jurist heb ik ruime ervaring met conflicten, met name arbeidsgerelateerde conflicten, geschillen met de overheid en zakelijke kwesties. Aanvankelijk als advocaat bij een commercieel kantoor, later vanuit de vakbondswereld, ontslag- en bezwaarcommissies en als intern adviseur van een grote gemeente.
Ik ben gewend conflicten vanuit allerlei gezichtspunten te bekijken en stuur op het maken van goede duidelijke afspraken. 

Als trainer draag ik graag de vaardigheden en technieken die ik als mediator heb geleerd over aan anderen. Overal toepasbaar: op je werk, thuis, op het schoolplein... Gesprekken lopen soepeler en je begrijpt elkaar beter. In de training is altijd ruimte voor eigen vragen, direct toepasbare technieken, humor en plezier!