Postadres

Waterlelie 1
3824GJ, Amersfoort
Mobiel
06 38898420

Bezoekadres

Waterlelie 1
3824GJ, Amersfoort

Meer over BrightSuc6

De Amersfoort-Ring | Van ons voor Amersfoort!

Dat was mijn gedachte achter het creëren van de Amersfoort-Ring. Ik wilde de stad, waar ik woon en leef en waar ik trots op ben, iets moois schenken. Een sprankelende ring, de Amersfoort-Ring.

Ik liep al langer rond met de gedachte iets moois te maken wat te maken had met de stad Amersfoort. De woorden Verbondenheid, Trots en Waardering speelden hierbij een rol.

Ik werd getriggerd door de stad waar ik ben opgegroeid. Zij heeft een stadsring.  Zo ben ik gaan ontdekken, ontwikkelen en gaan tekenen. Ik heb de bezienswaardigheden zorgvuldig uitgekozen en samen met een grafisch-designer zijn we tot deze mooie ring gekomen. En ik ben er trots op!

De Amersfoort-Ring is een handgemaakte massief zilveren ring (925). Breedte van de ring is 10 mm. Op de ring staan bezienswaardigheden van de stad Amersfoort, afgedrukt op folie die kras en licht vast is. De ring is met hoogwaardig hightech keramiek verzegeld.

De ring is in 13 verschillende kleuren te bestellen. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen. Laat je inspireren door de glans en hardheid van de kleur.