Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Het is bijna zover.  Op 22 juni hebben we een gezellig informeel feestje om het 25-jarig jubileum van EVON te vieren. We mogen daar best trots op zijn. Er zijn niet veel verenigingen die zo'n lustrum kunnen vieren. Ons netwerk heeft dus nog altijd bestaansrecht en vervult een ondersteunende functie. 
Dit gaat niet vanzelf. Voorgaande besturen en leden hebben de kar getrokken en EVON op de kaart gezet. Wij, van het huidige bestuur, zetten ons met behulp van jullie enthousiasme daar ook voor in. Onze missie om vrouwelijke ondernemers te inspireren en met elkaar te verbinden blijft actueel en belangrijk.
Dat we nog altijd vitaal zijn, blijkt uit het feit dat we afgelopen maanden 5 nieuwe leden erbij hebben! Drie van hen stellen zich in deze nieuwsbrief voor.
 
Er zijn twee escaperooms, die bijna vol zijn. Daarnaast is er ook nog een GPS-wandeling waar je aan mee kunt doen. Als je alleen wilt komen eten, ben je uiteraard ook van harte welkom. Geef dit door aan Ineke Vos: 06 53 12 04 44. Zij is tevens contactpersoon als je onverwacht toch er niet bij kunt zijn.

We verzamelen om 15 uur bij het kantoor van Urschi en Judith op de Computerweg 37 in Amersfoort. Wil je via je EVON-groepje doorgeven of je wel of niet mee wilt rijden?

We zien je graag! 


Nu iets zakelijks: Over de privacy wetgeving

Jullie ontvangen regelmatig een nieuwsbrief van EVON waarin we je op de hoogte brengen van nieuws en onze activiteiten. Dat blijven we graag doen, maar daarvoor hebben we in verband met de nieuwe privacywet expliciet jullie toestemming nodig.
Vanaf vrijdag 25 mei j.l. is de nieuwe wetgeving van toepassing over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Dit betreft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als geadresseerde van onze nieuwsbrief bewaren wij je persoonsgegevens (naam en mailadres). 
Je kunt op elk moment je gegevens laten verwijderen door een bericht te sturen naar info@evon.net. Je kunt jezelf ook uitschrijven onderaan iedere nieuwsbrief. Als wij niets van je horen, dan gaan wij ervan uit dat je in de toekomst onze nieuwsbrief ook wenst te ontvangen.
Uiteraard delen we je gegevens nooit met derden, je mailadres wordt alleen voor de nota en de nieuwsbrief van EVON gebruikt.


Voorstelrondje nieuwe leden

Even voorstellen: Mijn naam is Alexandra van Kraaikamp van Life of Pies. Met passie en liefde voor mooie, handgemaakte taarten, taartjes en chocola. 

Ik houd mij al bijna 30 jaar hobbymatig bezig met bakken, koken en creatief bezig zijn met lekkere en mooie producten. Vanuit nieuwsgierigheid en passie heb ik mij gestort op het maken van taarten, bonbons en ander lekkers die voor iedereen toegankelijk zijn. Mijn hobby is uitgegroeid tot mijn bedrijf waar ik met hart en liefde achtersta. 
Life of Pies komt voort uit Chocopassie, waar ik mij, naast mijn baan als moeder en partner, juridisch secretaresse en office manager, mijn creativiteit kwijt kon in bijzondere creaties en ontwerpen maken. Na mijn scheiding kon ik dat verder uitbreiden en mee experimenteren als exploitant van Bindicafé (enig vegan eetcafé in Amersfoort). Uit al mijn ervaringen heb ik geleerd dat ik heel veel voldoening haal uit mensen blij te maken met lekkers waar aandacht aan is besteed, en de liefde te zien en te proeven is in mooie en (h)eerlijke gerechten die ik bereid. 

Met mijn lidmaatschap van EVON hoop ik te inspireren en geïnspireerd te worden, te leren en kennis te delen en mijn netwerk uit te breiden.


Ik stel mij graag weer voor: Will van der Vlies
Ik ben geen nieuw lid, want ik ben opnieuw lid geworden van Evon. Begin dit jaar heb ik mijn eigen onderneming weer nieuw leven ingeblazen, nadat ik een aantal jaren in een vast dienstverband als raadsgriffier heb gewerkt.

Eind jaren '90 ben ik gestart met Will van der Vlies, management & consultancy bv. Ik heb veel interim werk gedaan als manager in de lijn, afgewisseld met projectenwerk. Grote projecten die mogelijk tot de verbeelding spreken zijn bv de veiling van radio FM zenders en vergunning vrij bouwen van antennes tbv mobiele telefonie. Mijn opdrachtgevers bevinden zich vooral in overheidsland. Daar weet ik inmiddels veel van af en dat is dus wat ik onder meer inbreng binnen EVON. Ik heb me bekwaamd in lean, dat is werken volgens een geweldige bedrijfsfilosofie die de klant centraal stelt in alle processen. Ik vertel daar graag een keer over. En tot slot ben ik sinds ruim een jaar trouwambtenaar in de gemeente Amersfoort. Dat is de luchtige kant van mijn werkzame leven.

Ik vind het fijn om vrouwelijke ondernemers te ontmoeten om daar mee te kunnen sparren en om elkaars bedrijven te leren kennen. Ik geloof nog steeds in 'samen sterker' en daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.
Groeten, Will van der Vlies


Graag stel ik mij ook voor. Mijn naam is  Patricia Romero - Lopez.  Ik ben de ontwerper en eigenaar van "Spaans plus" in Amersfoort - Hooglanderveen. Ik ben Spaans docent en examinator sinds ik mijn Nederlandse man heb ontmoet in mijn thuisland Bolivia. Met passie en plezier leer ik kinderen én volwassenen mijn moedertaal, zowel zakelijk als privé. Ik stem de lessen af op het doel en het niveau van mijn leerling. Ik doe dat met veel energie, muziek, dans en verhaaltjes, om het energieniveau hoog te houden. 

Ik heb zin in de zomer, en ik ben lid geworden van Evon om mijn agenda nog leuker te maken en tegelijk tijd mijn netwerk te vergroten met ambitieuze dames. De passie komt uit je hart en daarin wil ik graag samen ontdekken.
Meer weten: Spaansplus in Amersfoort. Hasta pronto!