Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018

Van de bestuurstafel

Na de succesvolle reünie met oud-leden waarin we terugkeken naar het verleden, kijken we nu weer vooruit.
Wat ik persoonlijk heel opvallend vond aan de drie interviews met de oud-leden is dat zij allemaal het advies gaven om in het bestuur van EVON plaats te nemen. Omdat dat zo leerzaam is en je je netwerk zo enorm vergroot en zeker omdat je je medebestuursleden echt goed leert kennen.
Doel(E)gericht support bestaat sinds 2012, het zelfde jaar dat ik lid ben geworden van EVON. Vanaf 2013 ben ik bestuurslid. Eerst als algemeen bestuurslid en nu sinds een paar jaar als secretaris. Ik kan de mening van Janneke, Anita en Fabia alleen maar delen. Deelname aan het bestuur is de moeite waard.
Het huidige bestuur dat bestaat uit Urschi, Noor, Ineke, Marijke en ikzelf kennen elkaar door en door. We helpen elkaar zakelijk met kennis en ervaring en we sparren met elkaar.  We delen lief en leed en hebben veel plezier tijdens bestuursvergaderingen. Omdat het goed is dat er regelmatig wisseling is van het bestuur (en wij ook niet “eeuwig” als bestuurslid actief zullen zijn), verwelkomen wij graag op korte termijn 1 of meer nieuwe bestuursleden. 
Op 18 december lunchen we met elkaar en verdelen we onderling kleine presentjes. Geef jezelf dit jaar een presentje en kom eens meekijken met het bestuur en ervaar de sfeer. Het is echt de moeite waard om actief deel te nemen. En als je denkt: “daar heb ik geen tijd voor”, dan vergis je je. Het kost een beetje tijd, maar je krijgt er veel voor terug.

Tot in december, Groet Ellis.
  
De komende lunchbijeenkomst

Heeft ieder die aanwezig wilt zijn bij de bijeenkomst van december zich inmiddels aangemeld?
Op 18 december lunchen we met elkaar en verdelen we onderling cadeautjes. Neem een cadeautje mee van maximaal €15. We gaan de cadeautjes op ludieke wijze onderling verdelen, denk bijvoorbeeld aan het dobbelspel wat bij Sinterklaas wel wordt gedaan. Ieder gaat in elk geval met een cadeau naar huis.   

Een verslag van de Rodeloperdag. Een paar leden van EVON zijn naar de Rodeloperdag geweest. Lees het verhaal van Ineke en laat je enthousiasmeren. Wees erbij in  2019 erbij.

Verslag van de vorige bijeenkomst.  Wat hadden we een inspirerende reunie. Lees hier over de bijeenkomst, met een paar foto's voor de sfeer.

Tot EVON... bij de lunchbijeenkomst of anders in 2019.
Fijne feestmaand toegewenst.