Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Beste dames

Mocht het je ontgaan zijn... De EVON dopper is op reis! En Is al gesignaleerd op de Maladiven. 
Ver weg of dichtbij? Dat maakt niet uit. Laat zien waar je je dopper mee naar toe hebt genomen. De mooiste foto of het mooiste verhaal krijgt een prijs. Heb je nog geen EVON dopper? Kom naar de eerstkomende bijeenkomst op 12 november en hij staat voor je klaar, mits je lid bent of wordt en hem nog niet eerder hebt gehad. 

De bijeenkomst op 12 november heeft een feestlijk karakter in verband met het 25-jarig jubileum van EVON. Het wordt een gezamelijke avond voor (oud) leden EVON. Hoe gaat het met hen? Welke steun hebben ze gehad aan EVON? Zijn er samenwerkingsverbanden uit EVON ontstaan? Kortom "wat heeft EVON jou gebracht?". Zowel bestaande als oud leden zijn daar benieuwd naar, dus heb je ons iets te vertellen of wil je ons iets laten zien? 
Meld je dan snel aan voor deze avond op de site en deel je verhaal. Voor de organisatie van de avond erg prettig is als we tijdig weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Als je een persoonlijke bijdrage wilt leveren, geef dat dan door aan Ineke van Ommen Kloeke-Vos. Een unieke kans om je verhaal te vertellen aan startende en doorgewinterde onderneemsters. En uiteraard beginnen we met een gezamenlijke maaltijd.

 

Het verslag van de avond met Ad Broere is geschreven door Corrie Derks. Samen met de foto's kun je het lezen in het archief op de website.

GRAAG STELLEN TWEE NIEUWE LEDEN ZICH VOOR 

* Ik ben Mariska Hilhorst van ATELIER KIEMKRACHT.
Atelier Kiemkracht organiseert creatieve en kunstzinnige workshops, trainingen en individuele coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Mijn werkomgeving is mijn atelier en de natuur. 
Ik ben opgeleid als beeldend kunstenaar, docent beeldende vorming, kunstzinnig dynamisch en natuur/wandelcoach. In Atelier Kiemkracht komen mijn pijlers Kunst, Natuur en Persoonlijke Ontwikkeling samen. Ik vind het heerlijk om vanuit niets iets te creëren en te ontwikkelen, daar ligt mijn kracht. Ik zie het als mijn missie mensen op een lichte en creatieve manier weer in verbinding te brengen met hun eigen natuur.
Wat mij aanspreekt bij Evon is de diversiteit van de leden. Vrouwen met passie voor hun vak die elkaar inspireren, verrassen en versterken. Ik wil daar graag aan bijdragen. Je kunt meer over mij lezen op mijn website. 

*   Mijn naam is Esther Bos van PERSONAL TOUCH TRAVEL 

Ik heb van mijn passie reizen, mijn beroep en eigen bedrijf gemaakt.
Na de opleiding Reisbureau Vakschool heb ik gewerkt bij diverse touroperators en daarna vele jaren op een reisbureau. Vervolgens een tijd in het bedrijfsleven, maar de reiswereld bleef al die tijd trekken en zodoende heb ik twee jaar geleden besloten het roer om te gooien door voor mijzelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur. 
Ik werk binnen de franchiseorganisatie Personal Touch Travel waar samen met mij nog zo'n 130 andere reisadviseurs werken. Hierdoor is er een schat aan kennis en reiservaring die ik optimaal kan benutten zodat ik voor de klant een zo goed mogelijk reisvoorstel kan maken voor een geweldige vakantie!
Veel mooie plekken binnen en buiten Europa heb ik voor mijn werk en tijdens privé vakanties al mogen bezoeken. Een aantal hiervan zijn: Indonesië, Egypte, de Antillen, Mexico, Canada en de meeste Europese landen.  Ik laat mijn klanten graag mijn ‘Personal Touch’ ervaren: door goed te luisteren en persoonlijke aandacht kan ik de reis van hun dromen of vakantie verzorgen vanaf het moment dat zij hun huis verlaten tot de thuiskomst.
Door middel van Evon hoop ik mijn netwerk te kunnen vergroten en tevens dat we elkaar kunnen inspireren. Je vindt meer informatie op mijn website

 WAT IS ER TE DOEN IN NOVEMBER?

- Op 8 november organiseert restaurant Luik in Vathorst een Ladiesnight
- Op 15 november is weer de jaarlijkse Rode Loper Dag. Dit keer in de omgeving van Baarn en afsluitend netwerkborrel in Paleis Soestdijk. Programma begint om 14 uur met een rondtour, maar je kunt ook alleen naar de netwerkborrel gaan. 

TOT EVON