Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Beste EVON-lid

Als eerste een gezond en succesvol 2019 toegewenst.

We wensen ook EVON toe dat zij een actief en vitaal ondernemersnetwerk blijft vormen. Waarin we gezamenlijk en met  enthousiasme en creativiteit er een interessant jaar van kunnen maken.

We ontmoeten daarvoor jullie graag op de eerstvolgende nieuwsjaarsbijeenkomst. Om samen op onderzoek te gaan naar een boeiende serie van bijeenkomsten voor 2019. We hebben daarvoor ook jullie inspiratie en kennis nodig om de juiste onderwerpen te vinden en sprekers uit te nodigen. Laat EVON niet in de steek! Hef het glas en denk mee tijdens het brainstormen en meld je aan.
We starten om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd bij Smarter Talents. De avond begint om 19.30 uur

Je hebt in december een extra brief gehad over Het PLUS-lidmaatschap 2019. Daarin staat uitgelegd dat je tegen relatief laag tarief van 125,00 euro voor 2019 iedere bijeenkomst mee kunt eten.
Voordelen:
- Als je 6 keer in een jaar aanschuift is een PLUS-lidmaatschap voordeliger dan los betalen (losse maaltijd kost 22,50)
- Het PLUS-lidmaatschap is 100% aftrekbaar 
- Het maakt de avond gemakkelijker; je hoeft geen geld mee te nemen
De einddatum om je aan te melden was 31-12-2018, maar we kunnen ons voorstellen dat dit aan je aandacht is ontgaan. Je kunt je nog tot 10 januari hiervoor opgeven bij Ineke: info@vosfb.nl

Op de website kun je terugblikken naar foto impressie van een hartelijke lunchbijeenkomst van december 2018 waarin alle zorgvuldig uitgezochte cadeautjes op hun plek terecht kwamen.

Verder ben je uitgenodigd om mee te proosten op 14 februari tussen 16.30 - 19.00 uur, met het team van Smarter Talents en Zin~Vol en luister naar een trendlezing. Lees meer over de bijeenkomst onder het nieuwsbericht, tevens kun je je ook aanmelden. 

Graag stelt Pauline zich aan jou voor.

Sinds december ben ik opnieuw lid geworden van EVON. Door omstandigheden was een lidmaatschap van welk netwerk dan ook geen optie. Gelukkig is de situatie gewijzigd en toen ik de uitnodiging kreeg voor de reünie was het moment daar om weer een keer te ‘proeven’. Ik voelde me direct weer thuis en ik besloot dan ook direct om weer lid te worden.
Ik hoop dat mijn collega ondernemers van EVON weer net zo enthousiast willen meedenken en helpen als tijdens de jaren van Stichting GoTogo. Stichting Het Kan Wel! heeft die steun van ondernemers hard nodig.
Wat ik jullie kan bieden…….allereerst natuurlijk hetzelfde en daarnaast de praktische groene en sociale uitstraling voor je bedrijf. Belangrijk voor jou en voor je klanten.
Neem voor vragen gerust contact op: 06-13510194

Pauline Versteegh; Stichting Het kan wel!