Algemeen

 

Vrouwelijk ondernemen

EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is opgericht in 1993. Het is, met ongeveer veertig leden, het grootste zakelijke vrouwennetwerk in de regio Eemland.
EVON heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en zichtbaar te maken. Het is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk met een open en eerlijke communicatie en een hoge gunfactor. We netwerken met als doel, onszelf, maar ook elkaar en EVON als totaal te versterken in vakkennis, professionaliteit en business. Dat doen wij door het organiseren van workshops, thema- en netwerkbijeenkomsten en commerciële samenwerking. 

Bij EVON zijn alle vrouwelijke ondernemers welkom, dus je hebt best kans meerdere makelaars, consultants of stylistes tegen het lijf te lopen. We zien elkaar ook niet als concurrenten, maar als vakgenoten. We willen vooral van elkaar leren en een inspiratie voor elkaar zijn.

 

Nieuws

Voor het laatste nieuws klik hier.

 

 

 

De Visie van EVON

EVON neemt deel aan diverse regionale vormen van overleg om zodoende het draagvlak van vrouwelijke ondernemers te vergroten. De invloedsfeer van EVON wordt vergroot door de kracht van de vrouwelijke ondernemer serieus te nemen en uit te dragen. Zij zal daarmee een inspirerende en professionele speler zijn in het huidige economische krachtenveld.

EVON regio

 

Zijn we al gelinkt?

EVON is actief op Twitter, Facebook en heeft een eigen LinkedIn groep, waarin wordt gediscussieerd, ervaringen worden uitgewisseld en vragen kunnen worden gesteld over alle aspecten van het ondernemerschap. 

Facebook

Zoek ons op, Like ons en Denk en Doe mee!